• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
    Snelle verzending
    Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
  • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
    Niet goed? Geld terug!
    Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
  • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
    Laatste trends
    Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
sjaalskopen-nl-december-gratis-verzending-gratis-cadeauverpakking-sjaals-omslagdoeken

December = Gratis verzending en Gratis cadeauverpakking!

De decembermaand is dé feestmaand van het jaar! Deze gezellige maand staat bol van de feestelijkheden, zoals Sinterklaas, Kerstmis en Oudejaarsdag. Wij kijken altijd heel erg uit naar de gezelligste maand van het jaar en om deze feestvreugde met je te delen hebben wij een speciale actie voor onze sjaals, omslagdoeken en poncho’s in december…

Om december voor onze klanten extra feestelijk te maken, hebben wij de decembermaand omgetoverd tot de feestmaand. Dit houdt in dat je gedurende de hele maand december Gratis verzending en Gratis cadeauverpakking krijgt bij je bestelling van een hippe sjaal, trendy grof geweven boho omslagdoek of warme stijlvolle poncho!

cadeauverpakking-gratis-sjaals-omslagdoeken-sjaalskopen-nl

Onze hippe sjaals, trendy omslagdoeken en stijlvolle ponchos’s zijn altijd een leuk cadeau om te geven óf om te krijgen! Geef bijvoorbeeld je moeder, zus of nichtje een gave grof geweven omslagdoek cadeau tijdens kerst. Of doe je vriendin een stijlvolle warme grof gebreide poncho cadeau, zodat zij warm en stijlvol over straat kan tijdens de wintermaanden. Zelfs je tante of oma doe je een groot plezier met een warme wollen omslagdoek van Sjaalskopen.nl! Je kunt natuurlijk ook zelf een hippe Bohemien omslagdoek vragen voor de feestdagen en ons webadres doorgeven aan de gulle gever ;-)

Gratis-cadeauverpakking-bij-bestelling-op-sjaalskopen.nl

Voor deze actie hoef je niets extra’s te doen. Gewoon naar onze webwinkel gaan, een gave sjaal, omslagdoek of poncho uitzoeken voor jezelf of voor een ander en bestellen maar! vervolgens worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en pakken onze inpakkers de bestelde sjaal, omslagdoek of poncho in een feestelijke cadeauverpakking in. Profiteer van deze feestelijke actie en scoor voor jezelf, óf als cadeau voor een ander, een hippe sjaal, stijlvolle omslagdoek en modieuze poncho!

 

Ben jij benieuwd naar dé trend op het gebied van omslagdoeken voor de winter van 2014/2015?
Lees hier over Bohemien stijl omslagdoeken, de trend van dit moment!

2 reacties op “December = Gratis verzending en Gratis cadeauverpakking!

  1. Pingback: Bohemien omslagdoeken, waar komt het vandaan?

  2. Pingback: Warm sjaals winkelen met de feestdagen! | Sjaalskopen.nl

Reacties zijn gesloten.