Lookbook

Ben jij op zoek naar inspiratie? In ons lookbook vind je onze nieuwste hippe sjaals,
stijlvolle omslagdoeken en elegante poncho’s gedragen en weergegeven in sfeervolle decors.

Print Omslagdoek Grijs

26,95 24,25

De Print Omslagdoek Grijs is gemaakt van acryl, heeft een afmeting van 130 bij 130 cm en is de ideale toevoeging aan je outfit. De Omslagdoek is erg stijlvol en is te combineren met verschillende stijlen!

Verder lezen

Print Omslagdoek Zwart

26,95 24,25

Gemaakt van hoge kwaliteit acryl met een afmeting van 130 cm bij 130 cm waarin je je deze winter heerlijk kunt verstoppen. De Print Omslagdoek Zwart is een van de musthave Omslagdoeken uit de uitgebreide collectie van Sjaalskopen.nl!

Verder lezen

Gemeleerde Omslagdoek Bruin

26,95 24,25

De Gemêleerde Omslagdoek Bruin is gemaakt van hoge kwaliteit acryl. Daarnaast is de Omslagdoek lekker groot en heerlijk warm. Verder kan je de Omslagdoek ideaal dragen bij verschillende outfits.

Verder lezen

Geruite Sjaal Zwart

21,95 19,80

Stijlvol en warm: de Geruite Sjaal Zwart kan altijd en is gemaakt van acryl. Zwart is “de kleur” die altijd kan en is daarom ideaal te combineren met ieder outfit!

Verder lezen

Geruite Sjaal Roze

21,95 19,80

De Geruite Sjaal Roze is een van de musthaves in de collectie van Sjaalskopen.nl. Gemaakt van Acryl, met een afmeting van 95 bij 160 cm waarin je heerlijk warm de deur uit kunt! Verder kun je de sjaal ideaal combineren met diverse outfits. Jij wil er tijdens de koude periode toch ook warm en stijlvol bij lopen?

Verder lezen

Geruite Sjaal Donkergrijs

21,95 19,80

De Geruite Sjaal Donkergrijs is een aanrader. Een heerlijk grote Sjaal gemaakt van acryl waarin jij je heerlijk kunt verstoppen tijdens de koude periode. Met welk outfit combineer jij deze geweldige sjaal?

Verder lezen

Geruite Sjaal Groen

21,95 19,80

De Geruite Sjaal Groen is voor 100% gemaakt van acryl. Daarnaast kun je deze heerlijk warme sjaal combineren met verschillende outfits. Wij weten zeker dat deze geweldige Sjaal jou absoluut niet zal misstaan!

Verder lezen

Katoenen Omslagdoek Zwart

27,95 25,00

De Geweven Omslagdoek Zwart is voor 100% gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Deze luxe omslagdoek is een van de musthave omslagdoeken van Sjaalskopen.nl en zijn bovendien een stijlvolle toevoeging aan ieder outfit. Jij wil er toch ook heerlijk warm en hip bijlopen?

Verder lezen