Lookbook

Ben jij op zoek naar inspiratie? In ons lookbook vind je onze nieuwste hippe sjaals,
stijlvolle omslagdoeken en elegante poncho’s gedragen en weergegeven in sfeervolle decors.

Digitale cadeaubon

15,00100,00

Voor de drukke kerstmannen onder ons, is er nu de digitale cadeaubon!
Geen tijd om nog een cadeau te regelen? Bestel dan deze digitale cadeaubon.

Print zelf je cadeaubon en geef een geliefde een prachtig kerstcadeau!

(met mogelijkheid tot persoonlijke boodschap)

SKU: CD0020 Categorieën: ,
Read More

Gestreepte Omslagdoek Rood

22,95

De gestreepte omslagdoek rood van fijn geweven stoffen is heerlijk zacht! Ook als sjaal goed te dragen. Afmetingen van 180 x 100 cm.

Read More

Linnen Omslagdoek Beige

22,95

Linnen is een hele mooie stof! En in deze Linnen Omslagdoek Beige is het mooie linnen verwerkt tot een grote omslagdoek, met een afmeting van 160 cm bij 160 cm.

Read More

Geruite Omslagdoek Blauw

22,95

Deze Geruite Omslagdoek Blauw is een van de toppers voor de winter! Het lekkere is dat deze Geruite Omslagdoek Blauw groot is, met maar liefst 150 cm x 150 cm. Dus zowel als omslagdoek en als sjaal te dragen!

Read More

Geruite Omslagdoek Blauw-Groen

22,95

Deze Geruite Omslagdoek Blauw-Groen is een van de hits van de winter! Werkelijk iedere fashionista heeft deze geruite omslagdoek. Gemaakt van 30% kasjmier is deze tartan omslagdoek met stoere ruit heel lekker zacht.

Read More

Cadeaubon

15,00100,00

Wil jij een leuk cadeau geven maar weet je niet wat? Geen probleem, want bij Sjaalskopen.nl kun je ook een cadeaubon kopen! Zo kan je vriendin of zus zelf de omslagdoek uitkiezen! Kies de waarde van de cadeaubon en bestel de bon hier. Vervolgens sturen wij de feestelijke cadeaubon naar je op in een leuke envelop. Jij hoeft de cadeaubon alleen te overhandigen aan degene aan wie je het wil geven :-)

SKU: CB0020 Categorieën: ,
Read More

Geruite Omslagdoek Beige

22,95

Geruite omslagdoeken zijn hot! En deze is er eentje die hip is. De zachte Geruite Omslagdoek Beige is mooi groot, maar liefst 150 cm bij 150 cm, en hierdoor op meerdere manieren draagbaar.

Read More