Lookbook

Ben jij op zoek naar inspiratie? In ons lookbook vind je onze nieuwste hippe sjaals,
stijlvolle omslagdoeken en elegante poncho’s gedragen en weergegeven in sfeervolle decors.

Gemêleerde Omslagdoek Zwart

23,95

Zwarte Omslagdoeken kunnen altijd, zo ook de Gemêleerde Omslagdoek zwart. Deze omslagdoek is ontzettend hot en vliegt de deur uit. Dankzij de afmeting van 140 cm bij 140 cm kun jij tijdens de koude winterdagen toch meer een heerlijk gevoel de deur uit. Deze fantastische omslagdoek wil jij toch ook?

Verder lezen

Geruite Sjaal Grijs

23,95

De herfst is begonnen en dat betekent dat je jezelf weer wat warmer aan moet kleden. Met een leuk en warm accessoires kun je stijlvol de deur uit. De Geruite Sjaal Grijs is ideaal om te dragen tijdens het herfst-weer! Niet te warm, niet te koud!

SKU: SD1089 Categorieën: ,
Verder lezen

Effen Omslagdoek Zwart

23,95

Warm de winter door, dat wil toch iedereen? Om je daar een handje bij te helpen hebben wij de heerlijk warme Effen Omslagdoek Zwart. Deze omslagdoek is groot, zacht en een stijlvolle toevoeging voor verschillende outfits!

Verder lezen

Gestreepte Print Omslagdoek Blauw

23,95

De Gestreepte Print Omslagdoek Blauw is gemaakt van een heerlijk zachte stof en heeft oog voor detail. Daarnaast is de gestreepte omslagdoek blauw maar liefst 130 cm bij 130 cm waarin je jezelf heerlijk warm kunt verstoppen tijdens de koude winter dagen.

Verder lezen

Gemêleerde Sjaal Grijs

23,95

De Gemêleerde Grijze sjaal is een absolute aanrader. Deze sjaal is namelijk heerlijk zacht, groot en houdt je dan ook tijdens de koude winterdagen lekker warm!

Verder lezen

Gebreide Omslagdoek Blauw

37,95

Warm de winter door, ja het kan echt! De Gebreide Omslagdoek Blauw is er eentje die je deze winter absoluut in huis moet hebben. Warm, stijlvol en gemaakt van 100% acryl met een afmeting van 130 bij 95 cm!

Verder lezen

Geblokte Omslagdoek Grijs

25,95

Wij houden van geblokte omslagdoeken, jij ook? Ook deze winter zijn de geblokte omslagdoeken weer een enorme trend. De geblokte omslagdoek grijs moet je dan ook hebben tijdens de koude dagen en heeft een afmeting van 140 bij 140 cm. Deze omslagdoek helpt jou heerlijk warm de winter door!

Verder lezen

Gebreide Omslagdoek Grijs

37,95

De Gebreide Omslagdoek Grijs is heerlijk warm. Gemaakt van 100% acryl met een afmeting van 130 bij 95 cm. Met deze omslagdoek weet je zeker dat je warm de deur uit kunt tijdens de koude winter dagen!

Verder lezen