Lookbook

Ben jij op zoek naar inspiratie? In ons lookbook vind je onze nieuwste hippe sjaals,
stijlvolle omslagdoeken en elegante poncho’s gedragen en weergegeven in sfeervolle decors.

Grove Sjaal Blauw

21,95

De Grove Sjaal Blauw is dé Sjaal die jij nodig hebt tijdens de lentedagen. Gemaakt van een zachte acryl stof, met een afmeting van 80 bij 180 cm waarin jij je heerlijk kunt verstoppen. De Sjaal is te combineren met verschillende outfits en biedt een ultiem draagcomfort.

Verder lezen

Print Omslagdoek Grijs

26,95

De Print Omslagdoek Grijs is gemaakt van acryl, heeft een afmeting van 130 bij 130 cm en is de ideale toevoeging aan je outfit. De Omslagdoek is erg stijlvol en is te combineren met verschillende stijlen!

Verder lezen

Print Omslagdoek Zwart

26,95

Gemaakt van hoge kwaliteit acryl met een afmeting van 130 cm bij 130 cm waarin je je deze winter heerlijk kunt verstoppen. De Print Omslagdoek Zwart is een van de musthave Omslagdoeken uit de uitgebreide collectie van Sjaalskopen.nl!

Verder lezen

Gemeleerde Omslagdoek Bruin

26,95

De Gemêleerde Omslagdoek Bruin is gemaakt van hoge kwaliteit acryl. Daarnaast is de Omslagdoek lekker groot en heerlijk warm. Verder kan je de Omslagdoek ideaal dragen bij verschillende outfits.

Verder lezen

Geruite Sjaal Zwart

21,95

Stijlvol en warm: de Geruite Sjaal Zwart kan altijd en is gemaakt van acryl. Zwart is “de kleur” die altijd kan en is daarom ideaal te combineren met ieder outfit!

Verder lezen

Geruite Sjaal Roze

21,95

De Geruite Sjaal Roze is een van de musthaves in de collectie van Sjaalskopen.nl. Gemaakt van Acryl, met een afmeting van 95 bij 160 cm waarin je heerlijk warm de deur uit kunt! Verder kun je de sjaal ideaal combineren met diverse outfits. Jij wil er tijdens de koude periode toch ook warm en stijlvol bij lopen?

Verder lezen

Geruite Sjaal Donkergrijs

21,95

De Geruite Sjaal Donkergrijs is een aanrader. Een heerlijk grote Sjaal gemaakt van acryl waarin jij je heerlijk kunt verstoppen tijdens de koude periode. Met welk outfit combineer jij deze geweldige sjaal?

Verder lezen

Gemeleerde Omslagdoek Rood

26,95

Ben jij al voorbereid op de winter? Wij zijn er zeker van dat je met de Gemêleerde Omslagdoek Rood niet alleen erg warm, maar ook nog eens erg stijlvol de deur uit kunt. Met een afmeting van 140 cm bij 140 cm kun jij je heerlijk verstoppen tijdens de komende koude dagen.

Verder lezen