• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
    Snelle verzending
    Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
  • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
    Niet goed? Geld terug!
    Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
  • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
    Laatste trends
    Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
decembermaand-slider-geblokte-sjaal-zwart-wit-sjaalskopen.nl

25 manieren om je sjaal te dragen!

De sjaal is onmisbaar in de koude maanden! Elke dag hang of knoop jij je warme sjaal om, zodat je niet bibberend over straat hoeft. Maar iedere dag hetzelfde is ook een beetje saai. Een mogelijkheid is om verschillende hippe, warme grof gebreide sjaals bij ons te kopen en af te wisselen. Een andere mogelijkheid is om te variëren in de manieren om je sjaal dragen. Maar hoe?

Om bij iedere look de leukste manier van het dragen van je sjaal te combineren, laat een fervent sjaaldraagster in onderstaand Youtube-filmpje in 4,5 minuut 25 manieren om je sjaal te dragen zien. Van gewoon omhangen, tot ingewikkelde omslag- en knoopcontsructies. Werkelijk alle manieren komen voorbij, dus laat je inspireren door deze sjaalfanaat!

Zo maakt zij van een normale sjaal een leuke omslagdoek of een colsjaal. Natuurlijk kun je deze ook los kopen bij ons! Zo hebben wij de nieuwste trends op het gebied van grof geweven Ibiza omslagdoeken en warme grof gebreide wollen colsjaals. En ook voor een effen hippe printsjaal of stijlvolle warme poncho ben je bij ons aan het juiste adres!

Een reactie op “25 manieren om je sjaal te dragen!

  1. Pingback: De sjaal, van een lapje stof tot de modeaccessoire! | Sjaalskopen.nl

Reacties zijn gesloten.