• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
    Snelle verzending
    Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
  • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
    Niet goed? Geld terug!
    Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
  • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
    Laatste trends
    Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
Boho-omslagdoek-zwart-wit-fringes-ibiza-style-achterkant-sfeerfoto-sjaalskopen.nl

Bohemien omslagdoeken, waar komt het vandaan?

Wil jij er deze winter warm én stijlvol bijlopen? Dan is een Bohemien omslagdoek écht iets voor jou! De Bohomien stijl omslagdoeken zijn hartstikke hot, maar ook in de rest van de modewereld én in de interieurstyling is de Bohemien stijl op dit moment niet weg te denken. Maar wat is de Bohemien stijl precies? En waar komt het vandaan?

De Bohemien stijl is voor een groot deel geïnspireerd op de mode van de hippies uit de jaren ’60 en ’70. Daarnaast bevat de Bohemien stijl elementen van de Romeinen. De vrijheid van bewegen is een belangrijk onderdeel van de Bohemien stijl. Mensen met een Boheemse stijl kiezen voor baggy en comfortabele kleding, in plaats van skinny en tight fit kledingstukken. Ook belangrijk is dat Bohemien stijl kleding gemaakt is van natuurlijke vezels.

Bohemian-stijl-mode

De verscheidenheid in kleuren en patronen zijn enorm groot bij de Bohemien stijl, met hier en daar vrolijke patronen zoals bloempatronen en spannende afwerkingen zoals kant. De Bohemien stijl kenmerkt zich tevens door het dragen van veel verschillende lagen over elkaar. De combinatie van de vele verschillende items en het gebruik van een grote verscheidenheid aan kleuren zorgen voor de relaxte en ontspannen sfeer die de Bohemien stijl uitstraalt.

In de mode van nu is de combinatie van een Bohemien stijl accessoire of kledingstuk in combinatie met een hippe skinny of stoere tight fit outfit helemaal hot! De Bohemien omslagdoeken worden bijvoorbeeld veel gedragen in combinatie met een stoere stijl, zoals Biker-laarzen, skinny jeans en een leren biker-jasje. Maar ook op een legging met een warme sweater of een effen jurk staat een Bohemien omslagdoek heel erg leuk!

Boho-omslagdoek-met-stoere-outfit

De Boho omslagdoeken van Sjaalskopen.nl zijn gebaseerd op de Bohemien stijl, met fringes, pailletten, veren en vrolijke patronen. Door de veelzijdigheid van deze hippe en warme grof geweven omslagdoeken zijn ze altijd draagbaar, naar welke gelegenheid je ook toe moet. Daarnaast zijn de Bohostijl omslagdoeken gemaakt van de mooiste stoffen zoals wol en pashmina.

Boho-omslagdoek-oranje-sfeerfoto-stenen-muur-rood-haarlem-sjaalskopen.nl

 

Wil jij helemaal stijlvol en warm over straat in de wintermaanden? Dan mag een Boho stijl omslagdoek niet ontbreken in jouw kledingkast! Stoer, vrolijk en hip, dat is de Bohemien omslagdoek.

 

Benieuwd naar de Acties en Aanbiedingen van Sjaalskopen.nl? Bekijk hier de Acties en Aanbiedingen van Sjaalskopen.nl van dit moment en profiteer!