• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
  Snelle verzending
  Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
 • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
  Niet goed? Geld terug!
  Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
 • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
  Laatste trends
  Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
Boho-Omslagdoek-van-Sjaalskopen.nl-gedragen-door-Emine-van-Nozae-Beauty-gaaf

GESPOT | Boho Omslagdoek op Beauty Blog Nozaé!

Leuke blog van Beauty Queen Emine over onze Boho omslagdoek!

Beauty Queen en rijzende blogster Emine van Nozaé Beauty, bestelde bij ons een mooie Boho Omslagdoek en schreef hier een leuk blogartikel over! Wij vinden het natuurlijk super dat zij zo blij is met haar Boho Omslagdoek en het staat haar geweldig!

Daarnaast geeft ze in haar blogartikel advies hoe je de Boho Omslagdoek het beste kunt gebruiken, naast dat ze vertelt waarom een omslagdoek zo ontzettend lekker en populair is. Dit is wat zij schreef in haar blogartikel over de Boho Omslagdoek van Sjaalskopen.nl:

”De omslagdoeken zijn eigenlijk nooit “out” geweest. Dames blijven het dragen, maar ook wel logisch want een omslagdoek is makkelijk te combineren, fijn om je heen te slaan en vooral leuk omdat je het op verschillende manieren kan dragen.

Boho-Omslagdoek-van-Sjaalskopen.nl-gedragen-door-Emine-van-Nozae-Beauty

Met koude dagen zou je het bijvoorbeeld overdag als een sjaal kunnen dragen en s’avonds op de bank om er lekker in weg te kruipen. Of in het voorjaar is het natuurlijk ideaal wanneer je geen behoefte hebt aan een jasje maar wel graag iets over je heen wilt hebben. Maar wat dacht je van verschillende looks? Op deze foto’s ben ik een beetje richting de Bohemian/Ibiza stijl gegaan, maar ook met een chique avondjurk is het heel goed te combineren.

Maar waar vind je die hele mooie omslagdoeken?! De leuke website van www.sjaalskopen.nl bruist van de verschillende soorten en kleuren! Naast omslagdoeken kun je ook even snuffelen in het overzicht van sjaals en poncho’s… Hoe mooi is de omslagdoek?! Like it!”

Dank, dank, dank Emine! Wij wensen je veel succes met je Nozae Beauty-blog! :-D