• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
  Snelle verzending
  Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
 • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
  Niet goed? Geld terug!
  Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
 • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
  Laatste trends
  Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
Grof-gebreide-omslagdoeken-van-Sjaalskopen.nl-in-Gent

GESPOT | Grof gebreide omslagdoeken van Sjaalskopen.nl in Gent!

Wow, dat was een leuke verrassing! Vanochtend openden wij onze e-mail en daar zat deze foto van een hockeyteam van HC Bloemendaal in. De dames zijn (bijna) allemaal voorzien van grof gebreide omslagdoeken van Sjaalskopen.nl!

Bij de foto stuurden ze: ”In december hadden wij een teamuitje met Jong Dames 1 van HC Bloemendaal naar Gent. Het was een topweekend, ware het niet dat het flink koud was in Gent. Gelukkig hadden wij voor het weekend geshopt bij Sjaalskopen.nl. Met jullie omslagdoeken trotseerden wij het winterse temperatuurtje en alle omslagdoeken slaagden voor de warmtetest! ;-) Iedereen is super blij met de leuke omslagdoeken, dankjewel!”

Dat was een leuk bericht op de vroege morgen over onze grof gebreide omslagdoeken! En gelukkig zijn de dames ook helemaal happy met de Gehaakte Omslagdoek Zwart-Wit, de Ibiza Omslagdoek, de Pastel Omslagdoek Beige en de Gemeleerde Sjaal Groen :-)

Wil je weten waar onze sjaals, omslagdoeken en poncho’s nog meer gespot zijn? Of wil je meer weten over onze collectie en trends? Lees het in het blog van Sjaalskopen.nl!