• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
  Snelle verzending
  Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
 • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
  Niet goed? Geld terug!
  Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
 • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
  Laatste trends
  Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
Zomerse-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl-gebreide-omslagdoek

‘Zwoele avonden met mijn zomerse omslagdoek’

(Gastblog >> Iris die voor ons de Social Media doet, schrijft deze week een blog over waarom zij juist in de zomer niet zonder omslagdoek kan)

”Zwoele avonden met mijn zomerse omslagdoek”

“20:45 uur, een appje van een vriendin komt binnen: ‘Wijntje?’. Het is al een paar dagen fijn weer, zwoele zomeravonden zijn er echter nog niet bij. Ik stuur gelijk terug dat ik het een goed plan vind en haar over een kwartier zie bij Viqh in Haarlem, onze favoriete stek. Snel trek ik een leuke blouse aan, check de weerapp en moet lachen. Het is omslagdoekenweer! Dat is mooi want die week ervoor kreeg ik op werk een nieuwe zomerse omslagdoek (deze staat toevallig al online en vind je hier: Gebreide omslagdoek Taupe Boho). Als ik de omslagdoek heb omgeslagen, loop ik naar de wijnbar. Mijn vriendin zit er al en heeft zelfs al besteld. Ik ben benieuwd wat ze van mijn nieuwe omslagdoek vindt…

Zomerse-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl-gebreide-omslagdoek-viqh-Haarlem-wijnbar

Want we hebben ze allemaal, vriendinnen die gelijk zeggen dat je er top uit ziet: ‘ gave omslagdoek, heb je die nieuw?’. Maar ook de vriendinnen die het wel zien maar niks zeggen. Zou dat expres zijn? Zijn ze dan jaloers of vinden ze dat je er simpelweg niet uit ziet? Nu ik er over na denk heb ik volgens mij ook wel eens jaloers naar een trui van een vriendin gekeken. Ik dacht: ‘die moet ik ook hebben!’, en zei om die reden niet hoe leuk ik de trui vond staan. En nee, daar ben ik nu ook echt niet trots op! Gelukkig zegt mijn vriendin gelijk hoe leuk ze de zomerse omslagdoek vindt staan: ‘Weer eens wat anders dan een leren jasje’. Die steek ik weer in mijn zak. ;-)

Nu het waait en veel regent, kijk ik nog meer uit naar de zwoele zomeravonden. Mijn spijkerbroek ruil ik in voor een shortje en mijn jas voor een zomerse omslagdoek. Het staat leuk en wanneer het wat later op de avond afkoelt heb ik het ook nog heerlijk warm. Dus laten we met z’n allen duimen dat de zomer zich snel weer laat zien!”

Zomerse-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl-gebreide-omslagdoek-terras

Binnenkort komt de nieuwe collectie van Sjaalskopen.nl, maar er zijn nog enkele zomerse omslagdoeken hier verkrijgbaar in onze webwinkel!