• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
    Snelle verzending
    Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
  • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
    Niet goed? Geld terug!
    Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
  • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
    Laatste trends
    Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
Gebreide-wollen-omslagdoek-groen-grote-gebreide-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl

De omslagdoek, dé modemusthave voor de lente!

JAAA, De lente is eindelijk begonnen! Na de donkere dagen, is het vrolijke terrasweer aangebroken. En natuurlijk hoppen we in stijl van terras naar terras. Dé modemusthave voor deze lente is de gebreide wollen omslagdoek! Heerlijk warm, stijlvol en draagbaar als vest én jas. De omslagdoek is je beste vriendin met dit tussenweer en is ook voor de zwoele zomeravonden heel erg lekker!

Gebreide-wollen-omslagdoek-groen-grote-gebreide-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl-pose

 

De Grote gebreide wollen omslagdoek, heerlijk!

De nieuwste aanwinst in onze collectie van 2015 is de grote Gebreide Omslagdoek. Deze doeken zijn maar liefst 2 meter bij 1,5 meter en hebben wij in verschillende kleuren, zoals de Gebreide Omslagdoek Groen en de Gebreide Omslagdoek Roze. Ook zeer populair én helemaal hip zijn de gemeleerde doeken, zoals de Gebreide Omslagdoek Lichtblauw, de Gebreide Omslagdoek Pastelblauw en de Gebreide Omslagdoek Beige.

Gebreide-wollen-omslagdoek-roze-grote-gebreide-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl

 

De Gemeleerde Omslagdoek is hot!

Zoals we net vertelden is een gemeleerde omslagdoek ook helemaal hot! Het geeft een zeer mooi effect én de doeken zijn zeer draagbaar door de zachtere kleuren. We hebben ze in zeer grote vorm van 2 meter bij 1,5 meter, maar ook in de kleinere variant van 1,5 meter bij 1 meter. Een mooi voorbeeld hiervan is de Gebreide Omslagdoek Zandkleur, die je ook op onderstaande foto ziet van onze shoot met Studio Neon en ons ontzettend mooie supermodel Willemijn Hebly.

Gebreide-wollen-omslagdoek-zandkleur-gemeleerde-gebreide-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl Gebreide-wollen-omslagdoek-zandkleur-gemeleerd-gebreide-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl

De Pastel Omslagdoek, tijdloos

Natuurlijk hebben wij ook nog in onze collectie dé topper van afgelopen winter: de Pastel Omslagdoek! De koningin van deze pastelcollectie was én is de Pastel Omslagdoek Beige. Afgelopen winter was deze heerlijk zachte wollen doek niet aan te slepen en ook nu loopt de doek nog steeds als een trein! heel draagbaar en elegant door de pastelkleur en de heerlijk zachte stof. We love it! Jij ook?

Gebreide-wollen-omslagdoek-lichtblauw-gemeleerd-grote-gebreide-omslagdoek-kopen-bij-Sjaalskopen.nl

Wil je meer leuke blog-artikelen lezen over de mode en trends op het gebied van sjaals? Lees dan over de modetrends in dit artikel, of over onze super voorjaarshoot met Studio Neon in deze blog. En even rondneuzen in onze webshop is natuurlijk ook altijd leuk, gezellig én inspirerend!