• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
    Snelle verzending
    Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
  • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
    Niet goed? Geld terug!
    Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
  • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
    Laatste trends
    Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!

De geruite sjaal

Ruitjes komen in alle soorten en maten, maar wat is nu belangrijk om te weten over de verschillen en combinaties hiervan?

De kleine ruit
Deze ruit is beter geschikt voor een verfijndere en ingetogen look. Als je de sjaal of omslagdoek niet te veel wilt laten afleiden van je outfit, dan is de kleine ruit dus de oplossing!

De grote ruit
Met grotere ruiten op een sjaal of omslagdoek maak je je outfit spannender en chiquer.

Hoe valt de ruit te combineren?
De geruite sjaal kan al snel een te drukke touch geven aan je outfit, dus word het combineren van de geruite sjaal vaak als moeilijk gezien, maar met deze tips weet je direct hoe je het moet aanpakken!

Wanneer je een geruit item wilt combineren met je outfit is het een aanrader om 1 of 2 heftigere items te dragen. Denk hierbij aan grote of subtiele sieraden, mooie schoenen of een leuke tas.
De sleutel tot de juiste kledingcombinaties, is om het niet te ingewikkeld  voor jezelf te maken. Als je het even niet meer weet, houd het dan simpel.
Neem als voorbeeld een wit kort mouwen T-shirt, gescheurde blauwe skinny jeans en witte sneakers die mooi gecombineerd kunnen worden met elk soort geruite sjaal of omslagdoek. Makkelijker kan je het niet hebben!
Zo zie je maar weer dat het combineren met een geruite sjaal niet moeilijk hoeft te zijn, en het je outfit alleen maar leuker kan maken.

Onderaan dit artikel heb ik nog wat mooie voorbeelden van outfits gecombineerd met een geruite sjaal, die je eventueel nog verder op weg kunnen helpen!

MyFashionOppinion

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.