• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
  Snelle verzending
  Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
 • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
  Niet goed? Geld terug!
  Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
 • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
  Laatste trends
  Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!

Beste kleuren voor de sjaal?

De beste zachte kleuren om makkelijk mee te combineren:

– Beige
– Grijs
– Licht blauw
– Licht bruin
– Licht groen
– Kaki
– Licht roze
– Coral

Waarom deze kleuren zo geweldig?:

Deze zachte tinten zijn met vrijwel alle andere kleuren te combineren. Dit is dan ook wat deze kleuren zo geweldig maakt.
Onderaan dit artikel staat bij elk aangegeven kleur een voorbeeld weergegeven. Zo hoop ik je een paar ideeën te geven voor mogelijke combinaties met sjaalkleuren. Trek je sjaals en omslagdoeken weer uit de kast en blaas ze een nieuw leven in, of schaf er hier op sjaalskopen.nl één aan!

Hoe moet ik kleuren juist met elkaar combineren?:

Vaak weten mensen niet precies welke kleuren wel of niet bij hen passen, maar wel een voorkeur hebben voor bepaalde kleuren.

Het is daarom een goed begin om na te gaan welke kleuren je al in je kledingkast hebt hangen en vaak draagt, zodat je hierna de juiste kleur sjaal kunt dragen.

Ik vind het persoonlijk fijn om items aan te kopen die goed met elkaar te combineren zijn. Dit heb ik zeker met sjaals en omslagdoeken, omdat je hier niet honderden van thuis hebt liggen. Een houvast voor tijdens de aanschaf of styling van een sjaal is dan ook voor jezelf een lijst te maken met kleuren die jou goed staan, en die je graag draagt. Hierdoor weet je dat je goed zit met de kledingkleuren die je aantrekt.

Nog een belangrijke tip to step up your styling-game is om niet volledig in één kleur gekleed te gaan, maar door kleuren met elkaar te combineren. Hierdoor komt je outfit meer casual en stylish over.
Een snelle oplossing om een basic outfit leuk te maken is dan ook een sjaal of omslagdoek in een andere kleur dan je outfit te dragen, and you’re ready to go!

MyFashionOppinion

Beige:

Grijs:

Licht blauw:

 

Licht bruin:

Bruin:

Licht groen:

Donker groen:

Licht roze:

Coral:

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.