• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
  Snelle verzending
  Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
 • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
  Niet goed? Geld terug!
  Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
 • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
  Laatste trends
  Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
Winterlook-met-Pastel-Omslagdoek-Zwart-van-Sjaalskopen.nl

Gespot: Pastel Omslagdoek Zwart op Belessa.nl!

Dat onze Pastel Omslagdoeken populair zijn, merken wij aan de vele positieve reacties én het hoge aantal bestellingen! Maar ook bij de fashionblogs is de Pastel Omslagdoek Zwart opgevallen. Fashionblogster Kelly Ooms heeft, nadat zij de Pastel Omslagdoek Zwart had besteld en ontvangen, direct een blogartikel geschreven over deze heerlijke omslagdoek die niet kriebelt! En dit is wat zij van deze omslagdoek vindt…

”De laatste dagen is het koud, nat en ik moet mij goed inpakken. Ik draag daarom ook een lekkere warme trui onder mijn jas, boots en een lekkere warme omslagdoek. Ik heb het  vaak erg koud buiten en ik ben gek op dikke warme en lange sjaals of omslagdoeken, waar ik mij lekker in kan verstoppen. Lang geleden dat er weer een outfitpost online kwam, maar ik ben weer terug van weggeweest met de outfits! 

Een omslagdoek is heel erg lekker en perfect voor de tijd van het jaar. De omslagdoek die ik draag is lekker van grof gebreid vol gemaakt en heerlijk zacht. Draag jij wel eens van die fijne omslagdoeken waar je zowat in kan wonen? Ik vind het ook leuk dat je hem of als sjaal kan gebruiken zoals ik doe, of lekker over je schouders kan dragen.”

De-warme-effen-Pastel-Omslagdoek-Zwart-van-Sjaalskopen.nl

Ik vind het heel erg fijn dat ik een mooie effen omslagdoek in mijn kast heb hangen nu. Ik heel veel sjaals en omslagdoeken met drukke printjes, dus deze zwarte was meer dan welkom. Sinds ik ‘m heb ontvangen draag ik deze omslagdoek continu! Lekker warm én de omslagdoek kriebelt niet!”

Dit is waar wij het voor doen! Een super tevreden klant, die helemaal in de wolken is met haar warme Pastel Omslagdoek Zwart. Na eerder al een positief blog over onze Boho Omslagdoek Zwart-Wit, is dit nu de tweede fashionblogster die aandacht aan onze omslagdoeken besteed. Helemaal leuk!

Wil jij ook zo’n heerlijke warme omslagdoek? Bekijk hier onze effen wollen omslagdoeken, of lees onze blogartikelen voor meer inspiratie!

Een reactie op “Gespot: Pastel Omslagdoek Zwart op Belessa.nl!

 1. Pingback: GESPOT: Pastel Omslagdoek Zwart Gemeleerd op Beautyenfashion.com!

Reacties zijn gesloten.