Vier een soul-volle Kerst met Trijntje Oosterhuis


Sjaalskopen.nl viert kerst met Trijntje Oosterhuis. In de december gaat de lang gekoesterde muzikale droom in vervulling voor Trijntje Oosterhuis. Een reeks soul-volle kerstconcerten in prachtige kerstlocaties door Nederland. Voor het exclusieve kerstconcert van Trijntje in Amsterdam mogen wij 2 kaarten weggeven. En jij kunt deze winnen!

Win Kerst met Trijntje


Kerst vieren met Trijntje Oosterhuis in Amsterdam. Win!

De Duif, Prinsengracht, Amsterdam

Tweede Kerstdag, 26 december 2016, geeft Trijntje Oosterhuis een waanzinnig Kerstconcert in Amsterdam. Sfeervol aangekleed en met een hoop Soul, wil ze samen met jou kerst vieren. Het concert vindt plaats om 21:00 uur op de prachtige locatie ‘Duif Amsterdam’ aan de Prinsengracht. Jij kunt er bij zijn. Laat ons via onze Facebook weten met wie je naar ‘Kerst met Trijntje’ wil en maak kans op deze exclusieve muzikale Tweede Kerstdag!

Kijk en luister naar Trijntje

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk en beluister onderstaande video van Trijntje Oosterhuis die Kerstnummers zingt als voorproefje. Klik hier voor meer info over Trijntje. Op een soul-achtige manier zingt Trijntje de meest geweldige Kerstsongs! Door via de Facebook van Sjaalskopen.nl te laten weten met wie jij erbij wil zijn, maak je kans op 2 kaarten voor de geweldige avond ‘Kerst met Trijntje’!

Win Kerst met Trijntje

Hoe maak je kans op 2 kaarten voor Trijntje?


Laat via onze Facebook-pagina weten met wie jij Tweede Kerstdag naar ‘Kerst met Trijntje’ wil (tag de persoon). Zo zorg jij ervoor dat je kans maakt op 2 kaarten voor het geweldige kerstconcert van Trijntje! Op Vrijdag 9 december 2016 maken wij de winnaar bekend, dus houd ons goed in de gaten :-)

Kerkentour van Trijntje Oosterhuis. Win een kerstconcert van Trijntje Oosterhuis