• Sjaalskopen.nl service: Vóór 15.00 besteld = morgen in huis!
    Snelle verzending
    Voor 15:00 besteld zelfde dag* verzonden!
  • Sjaalskopen.nl service: Niet goed, geld terug
    Niet goed? Geld terug!
    Niet tevreden? 14 dagen retourrecht!
  • Sjaalskopen.nl collectie: Grote collectie sjaals en omslagdoeken, scherpe prijzen!
    Laatste trends
    Nieuwste collectie voor een scherpe prijs!
NYE-modetrends-2015-sjaalskopen.nl

Van oud, naar nieuw: de trends van 2015!

De laatste dag van 2014 is aangebroken. Een jaar dat de boeken in gaat als het warmste jaar sinds 1907, maar ook het jaar waarin wij 3e werden op het WK voetbal én het jaar waarin wij de succesvolste Olympische Spelen ooit beleefden! Ook op modegebied was het een mooi jaar, waarin oude stijlen herleefden en nieuw stijlen z’n intrede deden. Vooral de hang naar de hippiecultuur springt hierbij in het oog. Maar wat worden de modetrends van 2015? Blijven trends als rebelse rocklooks en Bohemien invloeden in? Of staat het jaar 2015 in het teken van gloednieuwe stijlen? Blik met ons vooruit op de trends van 2015!

 

Hoe loop je er in 2015 helemaal fashionable bij?

Dat is dé vraag die wij voor je beantwoorden in dit modevooruitzicht van 2015. De trends van 2015 zijn namelijk al bekend.

De Punk rock stijl of Glam rock stijl zijn het helemaal voor 2015! Deze duidelijk herkenbare stijl, waarbij stoere veterboots, bikerjacks met of zonder studs, ruiten stoffen, zwartleren broeken en zwartleren rokken passen, blijft in. De toevoeging om van punkrock naar de glamrock-stijl te transformeren, zijn glitters.

rock-look-mode-trends-van-2015-sjaalskopen.nl

 

De andere stijltrends voor 2015, en tevens complete tegenhangers van de rock-stijl, zijn de kleurige folklorestijl en de Ibiza cowboy-stijl. Veel kleur, jacquard motieven, borduursels en etnische prints zijn typisch voor de hippie-achtige Boho folklore kledingstijl. Veel laagjes in verschillende kleuren, verschillende materialen, veel franjes, kleurige borduursels en verschillende prints horen bij deze folklore trend. In de aansluitende cowboytrend zie je veel geruite blouses, suede jacks in pastelkleuren met franjes, stoere cowboy-laarzen en ruige, verwassen denim. Deze stijlen zie je duidelijk terug in onze Boho stijl omslagdoeken.

boho-stijl-cowboy-stijl-mode-trends-van-2015-sjaalskopen.nl

 

Welke kleuren?

De trendwatchers zetten voor 2015 in op poederige en pastelkleuren, zoals roze en beige. Maar ook oranje, grijs en wit ga je veel terugzien in 2015. Vooral in combinatie met grove breisels.

 

Prints: zomermode wordt wintermode

Prints zijn al tijden hot. En deze trend houdt voorlopig nog stand. Upcoming is de bloemenprint in de wintermode! Naast de vaste geometrische 3D-prints, diagonale strepen, mozaïek prints, fotoprints, dierenprints en abstracte prints, zie je in de wintercollectie van 2015 nu heel veel bloemen. De bloemenprints die in het voorjaar van 2014 te zien waren blijven in. Alleen de kleurstelling verandert. De bloemen worden namelijk in 2015 gedrukt op donkerkleurige of zwarte achtergronden.

 

Grove breisels kunnen niet ontbreken!

Haal de breinaalden van je oma maar uit het stof, want zelf breien is helemaal in! Dus haal de breipennen en wol te voorschijn zodat jij je grof gebreide sjaal, omslagdoek, trui of muts klaar kan maken voor de winter. Echt iedere vorm van grove breisels is hip, je hoeft niet moeilijk te gaan zitten peuteren op bepaalde patronen. Lekker makkelijk! En heb je allemaal restjes stof van kleuren? Brei dan een mooie Boho stijl omslagdoek of vest. Zelfs op de modeshow van Cavalli was de Boho stijl terug te vinden in iedere outfit! Liever niet zelf breien? Bekijk dan hier onze hippe collectie boho stijl omslagdoeken!

grof-gebreide-sjaals-omslagdoeken-trends-van-2015-sjaalskopen.nl

 

Franjes zijn onmisbaar!

Sjaals en omslagdoeken hebben altijd wel franjes, maar dit seizoen zitten de franjes werkelijk aan ieder kledingstuk. Truien, jurken, vesten, tassen, schoenen, laarzen, alles is voorzien van franjes. Zelfs lingerie wordt niet gespaard en moet aan de franjes-trend geloven. En hoe langer de franjes, hoe hipper je erbij loopt. Franjes doen je misschien denken aan een Western stijl of hippie stijl, maar dit najaar worden franjes ook heel chic gedragen. Zelfs grote designers hebben de franjetrend omarmd!

oranje-boho-stijl-omslagdoek-suede-fringes-sjaalskopen.nl

 

Is jouw kledingkast nog niet 2015-ready?

Update deze dan met de nieuwste modetrends van 2015! Bij ons vind je in ieder geval al hippe Boho stijl en cowboy stijl omslagdoeken en grof gebreide sjaals en poncho’s.

 

Wij wensen je een warm en vrolijk 2015!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.